29.11.12

Layout “Fashion Statement” for G.C. November’s Sketch

Καλησπέρα στην μπλογκογειτονιά….ξέρω, ξέρω ότι έχω χαθεί αλλά αυτό οφείλεται στο νέο ξεκίνημα της Ταβέρνας μας! Βλέπετε φέτος (καθώς οι καιροί είναι δύσκολοι και πρέπει να βρίσκουμε νέους τρόπους να επιβιώνουμε) αποφασίσαμε να βάλουμε ζωντανή μουσική κάθε Παρασκευή και Σάββατο και καθώς ο πεθερούλης μου ανέλαβε το μουσικό κομμάτι (παλιός μπουζουκτζής, έχω βρει κάτι παλιές του φωτογραφίες μούρλια για layout), ο κλήρος έπεσε σε μένα να αναλάβω την κουζίνα…έτσι και πάλι δημιουργώ αλλά αυτή τη φορά πάνω από τα τηγάνια και τις κατσαρόλες μου! Αν ο δρόμος σας φέρει προς τα μέρη μας ξέρετε που θα με βρείτε εεε? Στην Ταβέρνα η Αράχωβα φυσικά https://www.facebook.com/TavernaHArachova !

Λοιπόν στα δικά μας τώρα, μόλις είδα το sketch του Νοεμβρίου της Ελίνας για το Get Creative ήξερα τι ήθελα να κάνω….την φωτογραφία αυτή την λατρεύω καθώς είναι τραβηγμένη στον Παλιό Σιδηροδρομικό Σταθμό του Αιγίου και φοράω την χειροποίητη δημιουργία της αγαπημένης μου φιλενάδας Δήμητρας από την καλοκαιρινή Vintage D σειρά της. Τα χρυσά της χεράκια μεταποιούν μπλουζάκια, σορτάκια, καπέλα και ότι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε…βρείτε την εδώ και στο προσωπικό της προφίλ εδώ !

Χθες το βράδυ λοιπόν (αφού δεν με έπαιρνε άλλη αναβολή και είχα χρόνο) έβγαλα τα χαρτιά και διακοσμητικά της σειράς This & That by Echo Park (M.C.S. March Kit) και ολοκλήρωσα την παρακάτω σύνθεση. Βέβαια μένει να τονίσω την λέξη Fashion με μαύρο μαρκαδοράκι για περισσότερη έμφαση αλλά μαρκαδοράκι δεν είχα και ο χρόνος με πίεζε να βγάλω την φωτό πριν πλακώσει η καταιγίδα!!!! Ελπίζω να σας αρέσει!!!!

Υ.Γ. 1: Όχι δεν είχα μαυρίσει τόσο το καλοκαίρι…ας είναι καλά το Photoshop!

Υ.Γ.2: Σόρρυ για το σεντόνι αλλά είχα καιρό να γράψω!!!!

6 σχόλια:

  1. Like...και το μπλουζάκι και το L.O....χιχιχιχι Καλή επιτυχία, τόσο στην πρόκληση, όσο και στην νέα αρχή της ταβέρνας σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Yeah I saw the t-shirt first lol !!!! Kelly wishing you every success with the taverna am sure it will the talk of the village especially if you cook in that t-shirt !!!! you look fabulous by the way. Gorgeous layout bright and cheerful just like you. Thanks for taking time out of your very busy schedule top join us at Get Creative and good luck.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ πολύ μ'αρέσει.Τα χρώματα,το στήσιμο η αισθηση...τέλεια.Μπράβο,Κέλλυ.
    Καλό κουράγιο με τις κατσαρόλες και τα τηγάνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κελλυ τσακπίνη εσύ & η συνθεση σου ... τό πρόσεξες ότι το έβαλες και σε λάθος θέση ε??? Θα το λάβουμε υπόψη όμως για τις 15 Νοεμ. !!! Ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ειναι πολυ ομορφη συνθεση κ η φωτο εισαι κουκλα!! καλη επιτυχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειναι φανταστικη δυνθεση!!! Πολύ ωραια χρωματα και χαρτια!!!! Και πολύ καλη η φωτο φυσικά!!!! Καλη επιτυχία και καλές δουλειες στην ταβερνουλα σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thank you for your love!