29.2.12

Layout “Masque Party” for Get Creative!

Good Morning ladies and thank you very much for your nice comment on my previous lo!  You really make my day!

This is my entry for the February 15th Sketch Challenge at Get Creative! Elina has provided us with a beautifull sketch which I used in the best possible way… As you can tell I have an “issue” with sketches and I just HAVE to follow them precisely! 

The photos are from our first kindergarden Masque Party where we went as Mickey Mouse aka Stathis, Mini Mouse aka me and Ovelix aka Jimmy! We had so much fun and kids loved Jimmy’s costume!

I have used the February Scrapbook Nook kit, which was full of cowboys goodies that i have noooo idea where to use lol! I liked the papers though soooo here it is!

some close ups….

    

I have to upload another lo for a challenge that ends today….so see ya soon!

26.2.12

Layout “New York” for O.U.A.S.

Heay Girls!

It has been a very productive weekend, since my baby boy is with his grandma and Mommy has plenty of free time to scrap.

Today im sharing with you one of my favorite lo’s so far. Its for the February 15th Challenge for O.U.A.S. where the journaling criteria/theme was HOLIDAYS/VACATION.

My dream vacation was New York…and at 2010 i got the chance to make it true!!! Ohhh the joy….mostly cause i got to be at the very source of scrapbooking lol (insane I know!)

So on to the lo’s details now….this is the first time that i go outside of my comfort zone and try a complete different style called the Graphic! I had so much fun doing it and haven’t used a single pattern paper on this one…oh yes, the background is from a shopping bag that i was saving it for months and now i had the opportunity to use it!

Black ink, doily and button from Purple Pumpkin, gears from dear friend Maria aka Queen (thanks love) and for journaling, the lyrics from the song that kept playing in my head the whole time I was at New York, Empire state of mind with Alicia Keys & Jay-Z.

The photo was taken on an October afternoon, during our drive through the city, at Times Square!

Oh God I miss New York sooooo much!

details….

   

And of course this lo has a soundtrack! Enjoy!

19.2.12

Layout on canvas “Love” for M.C.S.

My favorite kit club My Creative Scrapbook is having another sketch contest through My Creative Sketches blog! And its a Prima Contest too…and boy oh boy we all love Prima!

So here is my take on the Sketch, is a photo of a dear friend of mine with her boyfriend and its a present for her room! The colours she choose was purple and blue… I used various papers from different companies and of course Prima flowers!

I hope you like it!


Φιλεναδίτσες μου αυτό είναι μια ακόμα σύνθεση πάνω σε καμβά, δωράκι για την φιλενάδα μου από το Αίγιο (είναι η δίδυμη αδελφή της προηγούμενης σύνθεσης σε καμβά…μην μπερδευτείτε! χαχαχα). Με αυτήν θα πάρω μέρος στο Prima Sketch Contest του M.C.S. Ελπίζω να σας αρέσει!

Και μην ξεχάσετε το δωράκι μου εδώ!

15.2.12

Giveaway time!!!!

Τι λέτε? Θέλετε ένα δωράκι? Έτσι για να ξορκίσω τα κακά που συμβαίνουν γύρω μου και μέσα μου, γιατί το μπλογκάκι μου κοντεύει να φτάσει τους 250 αναγνώστες, γιατί λατρεύω να διαβάζω τα σχόλιά σας, γιατί μέσα από εδώ έχω γνωρίσει ένα σωρό κόσμο που μπορώ να αποκαλώ φίλες….γιατί έτσι!

Το μόνο που θέλω από εσάς είναι τα λόγια αγάπης σας και να μου αφιερώσετε και ένα τραγουδάκι (με λινκ στο Youtube, αν δεν σας κάνει κόπο)!

Και για να σας ευχαριστήσω δεν έχω ένα αλλά δύο δωράκια!!!

Μέχρι το τέλος του μήνα λοιπόν περιμένω τα σχολιάκια σας!

Σας φιλώ λατρεμένες μου!

9.2.12

Βιβλίο Ευχών “Ρομαντικό Φόρεμα” S/S 2012

Όπως σας είπα, έχω ετοιμάσει μερικά σχέδια από φορεματάκια για την φετινή σεζόν.

Ένα από αυτά είναι και το ακόλουθο, το οποία αποτελείται από κομμάτια από τα αγαπημένα μου ευχολόγια…Το μπούστο και τα φουσκωτά μανίκια από το Αέρινο φόρεμα της Μαρίας, η φούστα από το φόρεμα της Κατερίνας και το κυματιστό τελείωμα της φούστας είναι δική μου πινελιά! Ελπίζω να σας αρέσει και έπεται συνέχεια….

Στους χρωματισμούς Λευκό – Ροζ – Λιλά για την μαμά Νίκη που ήταν η τυχερή νικήτρια του διαγωνισμού για τα 40.000 μέλη του Ελληνίδες Μαμάδες στο FB!

Νίκη μου ελπίζω να σου αρέσει και να είσαι πάντα καλότυχη!

Λεπτομέρεια από το μπουκετάκι…

Μερικές από τις εσωτερικές σελίδες…

Φόρεμα Ρομαντικό- Εσωτερικό

Επίσης ο ταχυδρόμος μου έφερε ένα πακετάκι που περίμενα με ανυπομονησία!

Από τότε που επισκέφτηκα την σελίδας της στο Facebook με την δουλειά της Vladi Lena, ερωτεύτηκα τα περικάρπια της…σήμερα ήρθε το δικό μου!!! Μα δεν είναι όνειρο???

Περάστε μια βόλτα από την σελίδα της και θα με θυμηθείτε!!!

8.2.12

Layout for Baby Girl

Καλησπέρα!

Καθώς προσπαθώ να βάλω σε μια σειρά τους φακέλους με τις δημιουργίες μου, έπεσα πάνω σε μια σύνθεση – καδράκι που είχα κάνει δώρο το καλοκαίρι την ανηψούλα μου!

Τα χαρτιά είναι Ecko Park, Victoria Garden και έπαιξα με τους χρωματισμούς Ρόζ-Πράσινο.

Το sketch το είχα δει απο ένα lo της Βίκυς αλλά δεν θυμάμαι ποιό είναι!

Ελπίζω να σας αρέσει!

Η σύνθεση χωρίς την κορνίζα και μερικά κοντινά….

 

 

Η καρτούλα (δεν το έχω πολύ με τις κάρτες!)

7.2.12

ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ “Καράβι Ιστιοπλοϊκό”

Ο Γιάννης και η Γιούλη είναι δύο ταλαντούχα αδέλφια που έχουν το κατάστημα ειδών γάμου – βάπτισης “Type Style” στην Λειβαδιά. Το καλοκαίρι τους έφτιαξα πάρα πολλά βιβλία για τις βαπτίσεις και γάμους τους και μια από αυτές είναι και η ακόλουθη με θέμα δύο ποντικάκια ναύτες!

Ναι, καλά καταλάβατε η βάπτιση ήταν για δίδυμα αγοράκια και έγινε στην γραφική Αντίκυρα, ένα παραθαλάσσιο χωριό κοντά στα Άσπρα Σπίτια….

Το βιβλίο ευχών….

Καράβι Ιστιοπλοικό- Εσωτερικό_edited-1

 

Οι μπομπονιέρες….

DSC06195

 

Το προσκλητήριο και μερικά από τα διακοσμητικά για το τραπέζι των ευχών…

Δεν είναι γλυκούλικα????

3.2.12

Layout “Santorini” for Scrapbooking in Greece & Purple Pumpkin

Χθες ήμουν αποφασισμένη να μην ασχοληθώ με τα χειροτεχνικά μου (3μέρες τώρα είχε παραγίνει το κακό) και να το παίξω καλή νοικοκυρά! Παρασύρθηκα λιιιιιίγο απο τις σκραποφιλενάδες μου στο fb, που είχαν τρελά κέφια αλλά μετά στρώθηκα…έφτιαξα Χοιρινό στη γάστρα, Τυρόπιτα και Choco chip cookies, καθάρισα την κουζίνα, ξεσκόνισα και σιδέρωσα και 3 πλυντήρια!!!!

Ώς εδώ όλα πήγαν σύμφωνα με το πρόγραμμα, μέχρι που μπήκα στο fb να δω τι κάνουν οι φιλενάδες μου και είδα την ανάρτηση που έβαλε η Ελίνα για την #25 πρόκληση για το Scrapbooking in Greece, όπου ζητούσε να εμπνευστούμε από τις εικόνες της γειτονιάς μας, τα κτίρια, τις πόρτες, τις τέντες. Η πρώτη ανάγνωση δεν μου έκανε “κλικ” , αλλά το επόμενο δευτερόλεπτο θυμήθηκα μια παλιά φωτογραφία που βρήκα στην βιβλιοθήκη (καθώς ξεσκόνιζα) με μένα σε ένα μπαλκονάκι της Σαντορίνης….Τα χρώματα της φωτογραφίας ήταν σχεδόν ίδια με αυτά της πρόκλησης…Τυχαίο??? δεν νομίζω!!!

Έτσι πάει η ξεκούραση, στρώθηκα στο γραφείο μου, έβγαλα το καλοκαιρινό κιτ του My Creative Scrapbook (που όταν το πρωτοπήρα στα χέρια μου, αναρωτιόμουν που θα χρησιμοποιούσα τόσο σκούρα χαρτιά και τελικά έχουν μείνει μόνο 2 άθικτα και κάτι scraps!), τύπωσα και το sketch του Φεβρουαρίου από το Purple Pumpkin και σε 2 ώρες είχα τελειώσει μια (ακόμη) σύνθεση!

Μέσα στο καταχείμωνο εγώ σκραπάρω καλοκαιρινές φωτό….Τι να πεις!

Το doile, το twine, το spotty button και η καρδιά είναι φυσικά από το νέο e-shop του Purple Pumpkin.

Επίσης έπαιξα για πρώτη φορά με τα mists μου…ωραία ήταν! Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το χαρτί να “σκεβρώνει” αλλά, πριν ξεκινήσω την σύνθεση, το έβαλα για λίγο στην πρέσα του σιδερώματος (που ήταν χλιαρή από το σιδέρωμα) και ήρθε και έστρωσε μια χαρά!!!

Η φωτογραφία είναι από το χωριό Πύργος της Σαντορίνης, πολλά πολλά χρόνια πριν (εξού και το ξανθό μαλλί και το δείγμα φούστας!), τότε που ο έρωτας με είχε κάνει να τραβιέμαι κάθε τρείς και λίγο στο λατρεμένο νησί!

Αρκετά με το μπλα-μπλά λοιπόν! Πάμε στις φωτογραφίες!

Hello Purple Pumpkin D.T.! Here is my layout for the February Sketch contest...I hope you like it!

I have used the June (!) Kit from My Creative Scrapbook as well as some embellisment from my Lucky Dip Bag!

close up of the cluster of the flowers!

2.2.12

Layout σε καμβά για το Get Creative!

Καλημέρα από την χιονισμένη Αράχωβα (φωτό στο τέλος του post)! Χιονίζει από χθες το απόγευμα και δεν λέει να σταματήσει…όπως δεν λέει να σταματήσει και ο δημιουργικός μου οίστρος! Έτσι λοιπόν χθες είδα την πρόκληση-έκπληξη του Get Creative και το καταπληκτικό sketch της Ελίνα Κατέχη.

Όπως, φαντάζομαι, οι περισσότερες είδατε για τον μήνα Φλεβάρη τα challenge blogs του Get Creative & του Once Upon A Sketch θα αδελφοποιηθούν! Τι σημαίνει αυτό? Ότι την νικήτρια του challenge του Get Creative θα την διαλέξει η σχεδιαστική ομάδα του O.U.A.S. Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στα site των δύο blogs!

Άλλο ένα layout σε καμβά λοιπόν για την μικρή Izabella! Για αυτό το layout έχω συνδυάσει διάφορα  kits τόσο από το My Creative Scrapbook όσο και από το My Scrapbook Nook. Το κλουβάκι είναι δώρο από την φιλενάδα Βίκυ, το οποίο έβαψα, σφράγισα και έκανα embossing!

Hello O.U.A.S. design team! Here is my layout on a canvas which is meant to be a present for little Izabella! For this layout I have combined various kits left over’s from both My Creative Scrapbook and My Scrapbook Nook. The bird cage is a present from my friend Vicky which I painted, stamped and embossed!

some close ups!

 

View from my window that keeps me inspired! 

DSC07549

Kisses!

1.2.12

Layout σε καμβά!

Χθες το βράδυ με έπιασε δημιουργικός οίστρος! Κάτι που έλειπε ο μικρός, κάτι δωράκια που είχα υποσχεθεί, κάτι που είχα καιρό να πιάσω χαρτί στα χέρια μου…ξεκίνησα στις 7 και τελείωσα στις 3 τα ξημερώματα!!!

Ο πρώτος καμβάς είναι για την φιλενάδα μου την Νεκταρία (θυμάστε? η μια από τις δίδυμες “πιτσιρίκες” φιλενάδες μου). Το καλοκαίρι λοιπόν γνωρίστηκε με το αξιολάτρευτο παλικάρι της φωτογραφίας, το έπαιζε δύσκολη για πολυυυυ καιρό μέχρι που όταν αποφάσισε να “ενδώσει” το παλικαράκι τα είχε δει όλα και….έκανε πίσω! Και εκεί άρχισαν τα δράματα!!! Ξέρετε, αυτά που κάνουμε εμείς οι γυναίκες, που πέφτουμε στα πατώματα, που δεν θέλουμε να γνωρίσουμε κανέναν άλλον γιατί αυτός είναι ο ΕΝΑΣ ο μεγάλος έρωτας? Εεεε με παρακάλεσε να της φτιάξω μια σύνθεση για να την βάλω στο δωμάτιό της και ιδού…Ο ανεκπλήρωτος έρωτας (ελπίζω προς το παρόν) σε καμβά!

Χρησιμοποίησα το κιτ Ιανουαρίου του My Scrapbook Nook και με αυτό θα πάρω μέρος στο January Sketch Challenge του My Creative Sketches.

These is my take for the January Sketch Contest of M.C.S.

  

 

Το επόμενο είναι ένα Scrap lift από την πολύ ταλαντούχα Kelly Hansen, η οποία ήταν guest designer στο My Creative Scrapbook για τον μήνα Αύγουστο.

Το καδράκι είναι για την μεγάλη κόρη ενός παλιού μας φίλου, που τον ξανασυναντήσαμε πρόσφατα.

Ετοιμάζω και άλλα δωράκια για την Μαρσώ καθώς και την μικρή της αδελφούλα, τα οποία θα σας δείξω σύντομα! Μέσα σε αυτά και το πρώτο μου name album!

 

Αυτά για σήμερα! Πάω να συνεχίσω τώρα που προλαβαίνω!!!


Αααα και Καλό μας Μήνα!!!