16.9.10

ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ "ΝΕΡΑΙΔΕΣ"

Τα 2 επόμενα βιβλία που θα σας παρουσιάσω είναι για διδύμα αδερφάκια (αγόρι-κορίτσι) που βαπτίστηκαν στην Αντίκυρα Βοιωτίας....Το ιδιαίτερο σε αυτά τα βιβλία είναι ότι η παραγγελία έγινε Τετάρτη απόγευμα και Παρασκευή βράδυ ήταν έτοιμα!!! Ωωωωω ναι, δύο μέρες δεν σήκωσα κεφάλι στην κυριολεξία!
Επίσης στο κοριτσίστικο βιβλίο χρησιμοποίησα για πρώτη φόρα τα νέα μου stripe dies με τα λουλούδια, δεν είναι πανέμορφα?

Βιβλίο ευχών με θέμα τις Νεράιδες σε διάσταση 25Χ25.
Το εξώφυλλο είναι ντυμένο με φούξια ανάγλυφη δερματίνη και μια χρυσή κορώνα στην οποία έκανα την πρώτη μου προσπάθεια με embossing powder (δεν πολυπέτυχε!).
Οι εσωτερικές σελίδες είναι 10 φύλλα (20σελίδες) διακοσμημένες με λουλούδια, πεταλούδες και φυσικά νεράϊδες ζωγραφισμένες στο χέρι.
Στην τελευταία σελίδα υπάρχουν θηκούλες με tag για ευχές αλλά και χώρος για τις καρτούλες που θα συνοδεύουν τα δώρα της βάπτισης και στην απέναντι σελίδα υπάρχει το προσκλητήριο της βάπτισης.
Τα χρώματα σε αυτό το ευχολόγιο είναι ροζ-φούξια-λιλά.

















6 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφο, γενικά μ'αρέσουν οι νεράιδες οπότε δε γινόταν να μη μου αρέσει!
    Καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίος συνδιασμός χρωμάτων! Όλο και πιο ωραία γίνονται τα βιβλία σου! Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάρα πολύ ωραίο!!! Μπράβο σου!! Λέω να ξεκινησω κα εγώ να βάζω φακελάκια με tags σε κάποια! Ετσι για αλλαγή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κέλλυ είναι υπέροχο το άλμπουμ που έφτιαξες! Καλοδουλεμένο και ούτε που φαίνεται ότι το έκανες μέσα σε 2 μέρες! Φανταστικό! Μπράβο σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ ωραιο το βιβλιο ευχων,συγχαρητηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thank you for your love!