2.11.14

No other Love for November SnP challenge!

Το τραγούδι "Όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα" το ξέρετε????
Εεεε έτσι και εγώ άπαξ και ξεκινήσω σταματημό δεν έχω και αφού είμαι άνευ συζήγου (σνιφ, σνιφ) και φουλ με mojo,  είπα να το εκμεταλλευτώ! 

Πρόκληση του Scrap n Pieces αυτόν τον μήνα είναι κάτι που δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς...
Για μένα ο ένας και μοναδικός, αγαπησιάρικος, ζουζουνιάρικος γιός μου...δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς αυτά τα μάτια που με κοιτάνε με απόλυτη λατρεία...λιώνω η μάνα!!!

Πάστες, μιστ, σφραγίδες κάνανε και πάλι την εμφάνισή τους (αυτό που "πηδάω" απο το ένα στυλ στο άλλο να το κοιτάξω γιατρέ μου?) και μαζί με την συλλογή ΜΜΕ Kate&Co ιδού το αποτέλεσμα! 



Details...


Καλη κυριακή να έχουμε και μην ξεχνάτε να δημιουργείτε!!! 

 

4 σχόλια:

  1. Κα-τα-πλη-κτι-κή!!!! Φοβερά χρώματα, τέλεια textures και αυτή η φωτόοοοο πως να μη λιώσεις η μάνα;;;; Μπράβο Κέλυ, δώσεεεεεε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρα πολύ καλή σύνθεση...Πήρες φόρα όχι αστεία!Αυτά τα ματάκια και αυτά τα χειλάκια...Γλύκας είναι να τον χαίρεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό που πηδάς από το ένα στυλ στο άλλο να το συνεχίσεις!!!! Το 'χεις, το 'χεις!!! Και με μια τέτοια φατσούλα βεβαια πώς να μην πάθεις εξάρτηση;;; Χίλια μπραβο για τη σύνθεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να μια απόλυτα δροσερή και παιχνιδιάρικη σελίδα , ο γιος δε ΚΟΥΚΛΟΣ, απίθανο φατσόνι !! Εμείς οι αγορομάνες σε καταλαβαίνουμε Κέλλυ, δεν χρειάζεται να πεις δέυτερη κουβέντα !!! Είναι πολύ ωραία η σύνθεση σου, ΜΠΡΑΒΟ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thank you for your love!