16.2.14

L.O. “New Pauls” for Scrap&Pieces Feb. Challenge!

 

Καλημέρα φιλενάδες!!!

Ένα καινούργιο Challenge Blog κάνει την εμφάνισή του και δεν είναι άλλο από το Scrap&Pieces του ομώνυμου αγαπημένου καταστήματος!!!!

Για τον Φεβρουάριος ο μόνος κανόνας είναι να χρησιμοποιήσουμε την λέξη New ή Καινούργιο….2 μέρες μετά την έναρξη της πρόκλησης παρέλαβα την καινούργια μου τσάντα Paul’s boutique…..το θεώρησα καρμικό! Ο Γελαστούλης κλείνει το μάτι

Την σύνθεση την έφτιαξα βάση του μαθήματος της Rikka από το Pop&Colours2, η αλήθεια είναι ότι έχει πολλά λάθη…ξέρω, ξέρω δεν υπάρχουν λάθη στην τέχνη αλλά εγώ μαθαίνω μέσα από τα “λάθη” μου!!!

Τα συμπεράσματά μου λοιπόν είναι τα εξής:

1. Πρέπει να μάθω να κοντρολάρω τα mists μου.

2. Πρώτα στεγνώνουμε το γκέσσο και μετά βάφουμε….

3. Χρειάζομαι περισσότερα mists!

4. Χρειάζομαι περισσότερες μάσκες!

5. Δεν μου αρέσει ο γραφικός μου χαρακτήρας..ειδικά στα ελληνικά.

Η βάση του χαρτιού μου ήταν ένα απλό λευκό χαρτί το οποίο όταν είχα πρωτοπάρει τα Dylusions (απο το Scrap&Pieces βεβαίως, βεβαίως) είχα δοκιμάσει το Vibrant Turquoise και το είχα αφήσει για μελλοντική χρήση! Έπαιξα λοιπόν με washi tape, mists και γκέσσο σύμφωνα με τις οδηγίες του μαθήματος.

Τα χαρτιά είναι από την σειρά της Heidi Swapp, Mixed Company και το χρυσό eyelet είναι από την ετικέτα της τσάντας.

DSC_0493

DSC_0496

Ελπίζω να σας αρέσει!!!

10 σχόλια:

  1. Κέλλυ μου και το layout μας αρέσει ...αλλά και η τσάντα !! Με γειά!
    Εγω να σου πω λάθη δεν βλέπω, αλλά ο καθένας μας όταν φτιάχνει κάτι πράγματι εντοπίζει τι θα ήθελε να του έχει βγεί διαφορετικό !! Μάλλον αυτό εννοείς, γιατι η σύνθεσή σου εμένα μου φαίνεται άψογη!! Μπράβο σου!!
    Φιλιά πολλά και ευχαριστουμε πολύ που έπαιξες μαζι μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπω !!!!!!και τη σύνθεση και τη τσάντα !!!!
    Όλο αυτο το παιχνίδι με τις τεχνικές τα χρώματα σου παει πολυ !!!
    Φιλακια αγαπακι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλεια και η σύνθεση και η τσάντα!!!!Και το κυριότερο....η διασκέδαση....που σου προσφέρει αυτό το στυλ συνθέσεων!!!Μπράβο Κελλάκι!!!Καλή επιτυχία!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε βλεπω λάθη αλλα ενα υπέροχο background! Πολυ όμορφη συνθεση και χαιρομαι που το απολαύσες! Με γεια την τσάντα! Ευχαριστούμε που επαιξες μαζι μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φανταστικό background, φανταστικά χρώματα! Φανταστική σύνθεση! Αυτά! χιχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παπαπα φιλενάδα έγραψες! δεν ξέρω τι λές εσύ, εμένα μ' αρέσει!!!! σου πάει λέμε το mixed media!!! για την τσάντα (μήτε που έχω ακουστά για Pauls boutique) αλλά είναι σούπερ! Χαίρομαι πολύ που έπαιξες μαζί μας (όχι ότι είχες και καμία επιλογή ;) )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τελεια και η σελιδα και η τσαντα!!μπραβο Κελλυ!καλη επιτυχια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κελλακο μετα την νεα Υόρκη αυτη ειναι η επομενη αγαπημενη μου συνθεση σου, κ στα χρωματα κ στις τεχνικες κ δεν ξέρω τί λαθη λες οτι εχει αλλα εγω δεν βλεπω κατι, εισαι αυστηρή με τον εαυτο σου νομιζω :) πολυ ομορφη τσαντα μεγεια!!! Πολλα ευχαριστώ για την διαθεση σου να παιξεις μαζι μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. φοβερή σελίδα Κέλλυ μου!!!!μου αρέσουν πολύ τα χρώματα και η όλη η παιχνιδιάρικη διάθεση που βγάινει μέσα απο αυτήν!!!με γεια και η τσάντα!!!σε ευχαριστούμε για τη συμμετοχή στην πρόκληση μας!!!φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΩΩΩ!! Σου πάει τόσο πολύ το mixed media!!! για να βλέπω χεράκια λερωμένα πιο συχνά!!!Τα χρώματα σου μου αρέσουν πολύ και πλαισιώνουν ιδανικά την όμορφη pauls σου! Mε γειά επι τη ευκαιρία!!!Ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας Κελλάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thank you for your love!