28.1.14

Layout “Little Me” for SIG January Challenge

 

Μετά από πολύ πολύ καιρό, κατάφερα χθες το βράδυ και έφτιαξα το πρώτο μου Mix media layout βασισμένο στα μαθήματα Pop & Colours 2 by Shirel Studio!!! Έβγαλα τα χρώματά μου, τα mediums και τα mist που είχαν πιάσει σκόνη στα ράφια και ξεκίνησα…

Και εκεί που είχα τελειώσει και ήμουν και απόλυτα ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα, είπα να κάνω μερικές πιτσιλιές με το μαύρο μιστ…..συμβουλή όταν βγάζετε το απλικατέρ από το μπουκαλάκι….ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΑΣ!!!! Έκανα μια χαζή, θεόχαζη κίνηση και έπεσε μαύρο μιστ στην κάτω πλευρά της σύνθεσης….η αλήθεια είναι ότι σώζονταν η κατάσταση αλλά πάνω στον πανικό μου τα έκανα χειρότερα….οπότε ΑΡΧΙΣΑ ΠΑΛΙ από την αρχή!!! Δεν λέμε η επανάληψη είναι μητήρ της μαθήσεως??? εεε αυτό ακριβώς!

Το αρχικό βέβαια το κράτησα και το έκανα Α4..κάπου θα χρειαστεί!!!! Είπαμε δεν πετάμε τίποτα….

Και αφού το αγαπημένο SIG ξεκίνησε την χρονιά με μια υπέροχη πρόκληση με θέμα τον εαυτό μας αλλά σε νεαρή ηλικία, έψαξα τις φωτογραφίες μου και ξετρύπωσα αυτή την φωτογραφία! Είναι απίστευτο αλλά θυμάμαι ακριβώς την στιγμή, είναι τραβηγμένη στην Σύρο, στο πηγάδι στο σπίτι της θείας Τομαζίνας……σας έχω πει ότι αγαπώ Σύρο έτσι????

DSC_0401

και ένα κοντινό στην φωτό..

little me close

<3 it!!!!

8 σχόλια:

  1. Ουάου, Κέλλυ, βλέπω τεράστια διαφορά σε σχέση με προηγούμενες συνθέσεις σου! Σε κέρδισαν κι εσένα τα mixed media... ε;;;
    Μπράβο και παλι μπράβο!! Καλή επιτυχία στην πρόκληση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοριτσάκι μου σε ευχαριστώ!!! Να ακούω κάτι τέτοιο από εσένα είναι μεγάλη υπόθεση....η αλήθεια είναι ότι καιρό τώρα ήθελα να ασχοληθώ αλλά το φοβόμουν...τελικά δεν είναι τόσο δύσκολο!!!

      Διαγραφή
  2. Κέλλυ πραγματικά είναι super!
    Χρώματα,διακοσμητικά,διάταξη τα έχεις κάνει όλα super!
    Περιμένω να δω και τις συνθέσεις σου από τα υπόλοιπα μαθήματα!
    Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι μου τρελαίνομαι που σου αρέσει...η αλήθεια είναι ότι είναι σχεδόν αντιγραφή του μαθήματος αλλά έτσι δεν μαθαίνουμε???? Είμαι έτοιμη να ξεκινήσω και το δεύτερο μάθημα!!!!

      Διαγραφή
  3. Το πόσο μου αρέσει που λέρωσες τα χέρια σου δεν λέγεται! Υπέροχο το αποτέλεσμα!
    Σε ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας Κελλάκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραιο Κελλακο!!! Σου πανε όλα τα στυλ ή μαλλον τα πας εσυ! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραίο!Και πολύ ωραία φωτογραφία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thank you for your love!