23.9.12

Layout “Vegas”

Μπλογκογειτονάκιααααααα Καλησπέρααααααααα!!!!

Ναι, ναι μετά από 2 μήνες απουσίας επέστρεψα δριμύτερη! Όχι μην νομίζετε ότι έκανα διακοπές όλον αυτόν τον καιρό…δηλ. έκανα αλλά όλο και κάτι δημιουργούσα…ευχολόγια κυρίως…πολλά… πολλά ευχολόγια τα οποία θέλω να κάνω πολύ καιρό να ξαναδώ!!! Εεε κάτι τα μπάνια, κάτι οι βόλτες, κάτι τα σφηνάκια το παραμέλησα το σπιτάκι μου…..

Είπαμε όμως, το καλοκαίρι τελείωσε και κάθε κατεργάρης στο πάγκο του! Αυτή την εβδομάδα θα ανανεώσω και το μπλογκοσπιτάκι μου με την βοήθεια της Sarah Bryan, κάνει φανταστική δουλειά και ελπίζω να σας αρέσει το νέο λουκ.

Στα δικά μας τώρα, ένα από τα αγαπημένα μου ελληνικά συγκροτήματα και πολύ φίλοι μου, οι Vegas, ήρθαν το καλοκαίρι στο Αίγιο για ένα event σε ένα από τα αγαπημένα μου club. Με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος, Zeraw γνωριζόμαστε από τα εφηβικά μας χρόνια, τότε που στην Ελλάδα δεν υπήρχε hip hop σκηνή και το rap ήταν άγνωστη λέξη. Είναι επίσης παιδικός φίλος του άντρα μου με τον οποίο μεγάλωσαν μαζί στην ίδια γειτονιά και έκαναν τις πρώτες τους “αλητείες” μαζί….Μικρός που είναι ο κόσμος εεεε??? Όταν μας είδε πρώτη φορά μαζί προσπαθούσε να ενώσει τα κομμάτια του παζλ και το μόνο που κατάφερε να πει ήταν “Εσείς, μαζί, πώς?”…έλα ξέφυγα από το θέμα πάλι!

Όταν είχα δει την φωτογράφιση που είχαν κάνει για τα αυτόγραφα και τις αφίσες τους, είχα λυσσάξει να την φτιάξω σε layout, τα μοτίβα και το συνδυασμός του ασπρόμαυρου μου είχαν βαρέσει δημιουργικά καμπανάκια, βρήκα λοιπόν χαρτιά που να ταιριάζουν σε αυτά τα μοτίβα και η σύνθεση μου βγήκε πανεύκολα…χωρίς sketch, χωρίς τίποτα! Έπαιξα και λίγο με τα ακρυλικά, με embossing και σφραγίδες και έτοιμος ο καμβάς, ο οποίος – φήμες λένε – ότι στολίζει το καμαρίνι τους στο Ποσειδώνιο, όπου θα βρίσκονται φέτος τον χειμώνα μαζί με την Βανδή & τον Αντύπα! Κορίτσια….μήπως να αφήσουμε τους καφέδες και να κανονίσουμε καμιά μπουζουκοσυνάντηση???? χαχαχα

4 σχόλια:

  1. Επέστρεψες με άγριες διαθέσεις Κελλάκι!!!! Μπουζοκοσυνάντηση!!! Χαχαχαχα Καλώς μας ήρθες, μας έλειψες πολύ! Πολύ όμορφα έπαιξες στην σύνθεση σου!!! Μπράβο σου, φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο το hip hop στα μπουζουκια? Εισαι παντως καιρου!
    Καλως μας ηρθες φιλεναδα γιατι μας ελειψες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αποθέωση του γκρι, Κέλλυ (που μ' αρέσει και τρελά)... Μπραβο σου, γιατί έμεινες πιστή στα χρώματα της φωτογραφίας και υποστήριξες στυλιστικά το θέμα σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα σου έστειλα mail γιατί ενδιαφέρομαι για ένα βιβλίο ευχών. Απλά δες και στα Junk σου γιατί πολλές φορες όταν είναι από κινητό πάνε εκεί. Συγχαρητήρια για τη δουλειά σου!!!
    Ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thank you for your love!