1.2.12

Layout σε καμβά!

Χθες το βράδυ με έπιασε δημιουργικός οίστρος! Κάτι που έλειπε ο μικρός, κάτι δωράκια που είχα υποσχεθεί, κάτι που είχα καιρό να πιάσω χαρτί στα χέρια μου…ξεκίνησα στις 7 και τελείωσα στις 3 τα ξημερώματα!!!

Ο πρώτος καμβάς είναι για την φιλενάδα μου την Νεκταρία (θυμάστε? η μια από τις δίδυμες “πιτσιρίκες” φιλενάδες μου). Το καλοκαίρι λοιπόν γνωρίστηκε με το αξιολάτρευτο παλικάρι της φωτογραφίας, το έπαιζε δύσκολη για πολυυυυ καιρό μέχρι που όταν αποφάσισε να “ενδώσει” το παλικαράκι τα είχε δει όλα και….έκανε πίσω! Και εκεί άρχισαν τα δράματα!!! Ξέρετε, αυτά που κάνουμε εμείς οι γυναίκες, που πέφτουμε στα πατώματα, που δεν θέλουμε να γνωρίσουμε κανέναν άλλον γιατί αυτός είναι ο ΕΝΑΣ ο μεγάλος έρωτας? Εεεε με παρακάλεσε να της φτιάξω μια σύνθεση για να την βάλω στο δωμάτιό της και ιδού…Ο ανεκπλήρωτος έρωτας (ελπίζω προς το παρόν) σε καμβά!

Χρησιμοποίησα το κιτ Ιανουαρίου του My Scrapbook Nook και με αυτό θα πάρω μέρος στο January Sketch Challenge του My Creative Sketches.

These is my take for the January Sketch Contest of M.C.S.

  

 

Το επόμενο είναι ένα Scrap lift από την πολύ ταλαντούχα Kelly Hansen, η οποία ήταν guest designer στο My Creative Scrapbook για τον μήνα Αύγουστο.

Το καδράκι είναι για την μεγάλη κόρη ενός παλιού μας φίλου, που τον ξανασυναντήσαμε πρόσφατα.

Ετοιμάζω και άλλα δωράκια για την Μαρσώ καθώς και την μικρή της αδελφούλα, τα οποία θα σας δείξω σύντομα! Μέσα σε αυτά και το πρώτο μου name album!

 

Αυτά για σήμερα! Πάω να συνεχίσω τώρα που προλαβαίνω!!!


Αααα και Καλό μας Μήνα!!!

12 σχόλια:

  1. αααααα έχω μείνει άφωνη!!!!
    και τα δύο ειναι υπέροχα Κέλυ!!!!! σούπερ...φανταστικα...φοβερά!!!!!
    μπράβο σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρα πολύ ωραία και τα δύο!

    Ειδικά το δεύτερο το ερωτεύτηκα! Τόοοοοοσο χαρούμενο και όλα τα λουλουδάκια, οι πεταλουδίτσες, τα συννεφάκια και ο ήλιος είναι σκέτη γλύκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατερίνα είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ!!!!!!!!!!!!
    Στην πρώτη έχεις συνδυάσει πολύ όμορφα τόσο διαφορετικά χαρτιά επίσης μου αρέσει πολύ που συνδύασες τον τίτλο με το χαρτί με τις νότες !!!
    Η δεύτερη είναι απίστευτα χαρούμενη με υπέροχα διακοσμητικά τοποθετημένα πάρα πολύ όμορφα!
    Μπράβο μπράβο καλή επιτυχία!!!

    ΥΓ. να πεις στη μικρή σου φιλενάδα να το ζήσει με όλο της το είναι …να πέσει στα πατώματα να χτυπηθεί !!!αχ τι όμορφες αναμνήσεις!!!τώρα τα λέω γιατί και εγώ τότε άστα νόμιζα ότι είχε τελειώσει η ζωή μου χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ!!!ΦΙΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλό μήνα Κατερίνα! φοβερές και οι δύο συνθέσεις σου αλλά η δεύτερη σε κερδίζει αμέσως με τα φοβερά της χρώματα! καλή επιτυχία και στην πρόκληση με την πρώτη σου σύνθεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα και καλό μήνα Κέλλυ! Είναι υπέροχες και οι δυο συνθέσεις σου, έχουν πολύ όμορφα στοιχεία και δεν ξέρω αν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια. Είμαι σίγουρη ότι οι παραλήπτες θα χαρούν πολύ! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά ειναι και οι δυο συνθεσεις καταπληκτικες!!!στη δευτερη μου αρεσει ιδιαιτερα τα διακοσμητικα και το χορταράκι που εβαλες!μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Such a sweet page. Luv the colours. Thanx for playing at MCS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πανέμορφα , ρομαντικά και γλυκά χρώματα!!!Πολύ χαίρομαι που βρεθήκαμε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thank you for your love!