3.2.12

Layout “Santorini” for Scrapbooking in Greece & Purple Pumpkin

Χθες ήμουν αποφασισμένη να μην ασχοληθώ με τα χειροτεχνικά μου (3μέρες τώρα είχε παραγίνει το κακό) και να το παίξω καλή νοικοκυρά! Παρασύρθηκα λιιιιιίγο απο τις σκραποφιλενάδες μου στο fb, που είχαν τρελά κέφια αλλά μετά στρώθηκα…έφτιαξα Χοιρινό στη γάστρα, Τυρόπιτα και Choco chip cookies, καθάρισα την κουζίνα, ξεσκόνισα και σιδέρωσα και 3 πλυντήρια!!!!

Ώς εδώ όλα πήγαν σύμφωνα με το πρόγραμμα, μέχρι που μπήκα στο fb να δω τι κάνουν οι φιλενάδες μου και είδα την ανάρτηση που έβαλε η Ελίνα για την #25 πρόκληση για το Scrapbooking in Greece, όπου ζητούσε να εμπνευστούμε από τις εικόνες της γειτονιάς μας, τα κτίρια, τις πόρτες, τις τέντες. Η πρώτη ανάγνωση δεν μου έκανε “κλικ” , αλλά το επόμενο δευτερόλεπτο θυμήθηκα μια παλιά φωτογραφία που βρήκα στην βιβλιοθήκη (καθώς ξεσκόνιζα) με μένα σε ένα μπαλκονάκι της Σαντορίνης….Τα χρώματα της φωτογραφίας ήταν σχεδόν ίδια με αυτά της πρόκλησης…Τυχαίο??? δεν νομίζω!!!

Έτσι πάει η ξεκούραση, στρώθηκα στο γραφείο μου, έβγαλα το καλοκαιρινό κιτ του My Creative Scrapbook (που όταν το πρωτοπήρα στα χέρια μου, αναρωτιόμουν που θα χρησιμοποιούσα τόσο σκούρα χαρτιά και τελικά έχουν μείνει μόνο 2 άθικτα και κάτι scraps!), τύπωσα και το sketch του Φεβρουαρίου από το Purple Pumpkin και σε 2 ώρες είχα τελειώσει μια (ακόμη) σύνθεση!

Μέσα στο καταχείμωνο εγώ σκραπάρω καλοκαιρινές φωτό….Τι να πεις!

Το doile, το twine, το spotty button και η καρδιά είναι φυσικά από το νέο e-shop του Purple Pumpkin.

Επίσης έπαιξα για πρώτη φορά με τα mists μου…ωραία ήταν! Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το χαρτί να “σκεβρώνει” αλλά, πριν ξεκινήσω την σύνθεση, το έβαλα για λίγο στην πρέσα του σιδερώματος (που ήταν χλιαρή από το σιδέρωμα) και ήρθε και έστρωσε μια χαρά!!!

Η φωτογραφία είναι από το χωριό Πύργος της Σαντορίνης, πολλά πολλά χρόνια πριν (εξού και το ξανθό μαλλί και το δείγμα φούστας!), τότε που ο έρωτας με είχε κάνει να τραβιέμαι κάθε τρείς και λίγο στο λατρεμένο νησί!

Αρκετά με το μπλα-μπλά λοιπόν! Πάμε στις φωτογραφίες!

Hello Purple Pumpkin D.T.! Here is my layout for the February Sketch contest...I hope you like it!

I have used the June (!) Kit from My Creative Scrapbook as well as some embellisment from my Lucky Dip Bag!

close up of the cluster of the flowers!

10 σχόλια:

  1. Kelly polo omorfo LO foveri fhoto!!!!kali epitihia...den mporo na grapso elinika!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα... πότε πρόλαβες βρε θηριο??? δεν ερχεσαι να σιδερωσεις κι εδω κανενα ρουχαλάκι???? και φυσικά να σκραπάρουμε παρέα????

    τέλεια η σύνθεση καλή επιτυχία και στις δύο προκλήσεις!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ Σαντορινιώτικο!!!
    Μύρισε Καλοκαιράκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πωπωπω.... διάβασα όλες τις δουλειές που έκανες και κουράστικα... ε, το χρειαζόσουν το scrapbooking να ξελαμπικάρεις λίγο ;ο)

    Πολύ όμορφη η σύνθεσή σου, μου αρέσει πώς τις κάνεις όλες τόσο χαρούμενες με τα χρώματα που χρησιμοποιείς! Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφη σύνθεση!Σε ταξιδεύει στη Σαντορίνη με τα χρώματά της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπέροχη Κέλλυ μου!!! Εχει τέλεια ισορροπία και άψογο συνδυασμό χρωμάτων! Τα διακοσμητικά όσα πρέπει και όπου πρέπει!!! Το misting διακριτικό...τι να πω??? ΤΕΛΕΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αχ μύρισε καλοκαίρι! Πολύ μου αρέσει ο συνδυασμός χρωμάτων και διακοσμητικών! Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ "SCRAP" ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ "SCRAPPEUSE" ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ?
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thank you for your love!