14.9.11

Βιβλίο Ευχών “Μέλισσα”

Καλημέρες, Καλημέρες!!!! Μετά από 3μήνες και κάτι, επιστρέψαμε στο σπίτι μας στην Αράχωβα….με μισή καρδιά πρέπει να ομολογήσω γιατί όπως έχω ξαναπεί έχω μια μικρή λατρεία στο Αίγιο και ευελπιστούμε κάποια στιγμή να καταφέρουμε να μείνουμε εκεί σε μόνιμη βάση….

Μέχρι τότε πρέπει να σας πω ότι αυτό το καλοκαίρι καθόλου δεν τεμπέλιασα, αντίθετα έφτιαξα ένα σκασμό βιβλία αλλά επειδή ήθελα να κάνω και λίγες διακοπές, δεν ασχολήθηκα καθόλου με το μπλογκάκι μου, οπότε τώρα που επιστρέφουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς και αναρτήσεις μου θα βλέπετε και επισκέψεις θα κάνω στα μπλογκοσπιτάκια σας!

Και ξεκινάμε με ένα από τα αγαπημένα του φετινού καλοκαιριού, η μαμά Ζέφυ βάπτισε το μελισσάκι της τον Αύγουστο και επιμελήθηκε η ίδια το προσκλητήριο της βάπτισης οπότε εμπνεύστηκα από αυτό και έφτιαξα μια γλυκύτατη μέλισσα. Τα χαρτιά της Echo Park, Bee’s Knees ταίριαξαν απόλυτα με το θέμα και με αρκετό glitter στα φτερά η μελισσούλα πέταξε για να μαζέψει τις ευχές των καλεσμένων!

 

Μελισσούλα_Εσωτερικό

Αύριο θα σας δείξω μια γαμο-βάπτιση με πολύ πρωτότυπο θέμα!

7 σχόλια:

  1. Καλή επιστροφή Κέλλυ!!!Οι μελισούλες σου πολύ ζουζουνιάρικες!!!!!Σου ειχα στείλει e-mail με φωτό , δεν ξέρω αν το εχεις λάβει!!!!(για την τσάντα)..
    Καλή σου μέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βρε ματια μου τι καλα που τα κανεις ολα; εχεις γουστα και ταλεντο μπραβοοοοοοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα Κέλλυ μου. Απίθανο το βιβλίο και τι ωραίο θέμα. Η μελισσούλα γλύκα. Καλώς ήρθες και καλό φθινόπωρο να έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η μελισσούλα είναι τέλεια!Το θέμα πολύ πρωτότυπο!
    Καλό φθινόπωρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γειά σου Κέλλυ,
    το ευχολόγιό σου είναι πανέμορφο και με πολύ ωραία χρωματάκια. Είμαι σίγουρη ότι θα άρεσε πολύ στον Απόστολο και σε όσους το 'χουν δει.
    Καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λατρεύω μέλισσες!
    Υπέροχα χαρτιά χρησιμοποίησες! Μπράβο φιλενάδα!
    Να ζήσει ο μικρούλης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΥΑΟΥ!!! Τελειο θέμα για αγορακι αλλα και κοριτσακι! Καλέ, τι ωραιες που ειναι οι δυο μικρες μελισούλες εκει στην άκρη??? Και τα χαρτια εδεσαν τελεια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thank you for your love!