31.5.11

ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ “ΛΟΥΛΟΥΔΙ–TINKERBELL #3”

Καλημέρα και καλό μήνα! Ελπίζω να καλοκαιριάσει επιτέλους γιατί χθες το βράδυ ήμασταν πάλι με το κλιματιστικό στον θερμό αέρα!!!!


Χάθηκα λίγο αυτό το καιρό, αλλά οι παραγγελίες τρέχουν και εγώ δεν προλαβαίνω! Επιπλέον ψάχνουμε να δούμε που θα περάσουμε το καλοκαίρι (όχι για διακοπές αλλά για δουλειά) και καταλαβαίνετε……


Φέτος έχει παίξει τρελά το θέμα βάπτισης Νεράιδες ή Tinkerbell με αποτέλεσμα να έχω χάσει το μέτρημα στο πόσα λουλούδια ευχολόγια έχω φτιάξει!


Όταν η μαμά Μόνικα μου ζήτησε να της φτιάξω ένα λουλούδι για την κόρη της που θα την βαπτίσουν Μαργαρίτα, ήξερα ακριβώς πιο χαρτί θα χρησιμοποιούσα. Αυτό το χαρτί είναι από τις πρώτες συλλογές της K&Co που είχα αγοράσει και το είχα άχτι να το χρησιμοποιήσω. Χρησιμοποίησα επίσης και κάποια καινούργια dies της Quickutz που απέκτησα πρόσφατα από ένα καταπληκτικό Crafty Steal που είχε τρέξει πριν καιρό!




Λουλούδι Tinkerbell2- Εσωτερικό



Επίσης έφτιαξα ένα ακόμα ευχολόγιο – λουλούδι για την Ελένη Μιχαέλα, χρησιμοποιώντας το γκλιττεράτο χαρτί της Best Creations, Once upon a dream!



Πάω να χωθώ στα χαρτιά μου πάλι!!!!

6 σχόλια:

  1. κορίτσι...εχεις πάρει το κόλαι... και τρελή φόρα!!!
    τέλειες οι σφραγιδούλες tinkerbell...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ γλυκούλικο και πολύ χαρούμενο το βιβλιαράκι σου!!! Μπράβο σου ,όλα είναι υπέροχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύχρωμο ,γλυκούλι,πανέμορφο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κέλλυ καλό μήνα και καλό καλοκαίρι!Τέλεια τα βιβλία σου για άλλη μια φορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κέλλυ μου, Καλό Μήνα σου ευχομαι, και νάναι ετσι δημιουργικός πάντα!!!Δεν ειναι τυχαίο που "τρέχεις και δεν φτάνεις", η δουλειά σου ειναι εκπληκτική , επόμενο ειναι να σε προτιμούν!!!!
    Καλό βράδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπέροχα βιβλία Κέλλυ!!!! Σου εύχομαι να έχεις πάντα τέτοια τρεξίματα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thank you for your love!