15.5.11

Προσκλητήρια για μια μπεμπούλα!

Επιτέλους μύρισε καλοκαίρι!!!! Πραγματικά δεν άντεχα άλλο....και εδώ στην Αράχωβα τον χειμώνα τον καταλαβαίνουμε για τα καλά!!!! Μέχρι χθές ήμασταν με καλοριφέρ και σήμερα επιτέλους άνοιξα τα παράθυρα και μπήκε μέσα η άνοιξη...άντε να βγάλουμε και τα χαλιά γιατί δεν αντέχω άλλο ηλεκτρική σκούπα..χιχιχι.

Λοιπόν στα δικά μας τώρα, αφού τελειώσαμε με τα βαπτίσια της μιας ανηψούλας μας (βλέπει βιβλίο ευχών κοχύλι) ήρθε η ώρα να προετοιμαστούμε και για τα βαπτίσια της δεύτερης ανηψούλας μας που θα γίνουν τον Αύγουστο. Έτσι η ξαδέλφη Λεμονιά μου ζήτησε να της ετοιμάσω μερικά δείγματα για προσκλητήρια και εγώ κατέληξα στα εξής:


Καδράκι (original idea by Roula) σε χρώματα λαχανί-λιλά με λουλούδια και blings...



Λουλούδι φούξια με κορδέλες σε στικάκι...


Minnie Mouse (original idea by Efi-Sfragidomania) σε στικάκι...

Πως σας φαίνονται? Νομίζω ότι τα προσκλητήρια είναι η νέα μου αγάπη!
Λοιπόν σας αφήνω, ελπίζω να απολαύσετε αυτη την υπέροχη Κυριακή, εγώ πάω να στρωθώ στην δουλειά γιατί έχω αφήσει στην μέση μια κορώνα, ένα φορεματάκι, μια μπαλαρίνα και μια ζούγκλα!!!!


10 σχόλια:

  1. Καλη σου μερα Κελλυ!Και τα 3 ειναι ομορφα..εμενα προσωπικα μου αρεσει το καδρακι!!και δεν θα πεταχτει!!καπου θα στολιστει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. SO pretty and beautiful...Glad to hear the weather is getting better.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τα τρία είναι όμορφα και ιδιαίτερα αν θα ξεχώριζα κάποιο θα ήταν το καδράκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πράγματι είναι υπέροχα και μπράβο που ανέφερες τον αρχικό εμπνευστή! Το καδράκι με κέρδισε περισσότερο - σκέψου την πιθανότητα να βάλεις και χάντρες στις κορδέλες των προσκλητηρίων :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλα είναι υπέροχα αλλά προτιμώ το ποντικάκι προσκλητήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι όμορφα προσκλητήρια που ετοίμασες! Μπράβο σου! Προσωπικά θα διάλεγα το ποντικάκι, είναι πολύ πρωτότυπο και τσαχπίνικο για κοριτσάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αμάααααν όλα τέλεια...πως να αποφασίσει κι αυτή η ξαδέρφη βρε παιδί μου...δύσκολη επιλογή! Αν ήτανε και το καδράκι φούξια θα διάλεγα αυτό για να μείνει κιόλας!Αλλά και το ποντικάκι όντως θα συμφωνήσω με την Dizzy button πολύ τσαχπίνικο!Σούπερ όλα! Καλή δουλίτσα Κέλλυ μου, φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλα είναι πολύ όμορφα!!!! Μου αρέσει λίγο παραπάνω το πρώτο! Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πανέμορφα προσκλητήρια Κέλλυ. Είναι όλα ένα κι ένα! Δύσκολη η επιλογή, αλλά εγώ είμαι ανάμεσα στο καδράκι και τη Μίνυ. Καλή δουλίτσα και να 'χεις μια πολύ όμορφη καινούργια εβδομάδα. Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κι εγώ θα πρότεινα το καδράκι γιατί είναι κάτι διαφορετικό και θα το κρατήσει ο καλεσμένος ενώ τα άλλα δύο τα βλέπεις συχνά σε βαπτίσεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thank you for your love!