2.3.11

So proud!

Αυτή είναι μια ανάρτηση που δεν έχει να κάνει με εμένα ή με κάποια δημιουργία μου.

Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη που η πολύ καλή μου φίλη Βίκυ επιλέχθηκε για DT member στο φοβερό sketch blog "The Scrappiest"!

Τα Layout της είναι φανταστικά και κάθε φορά θαυμάζω το αποτέλεσμα που βγάζει.

Για όσες δεν ξέρουν την ιστορία μας, με την Βίκυ ήμασταν συμμαθήτριες στο γυμνάσιο χωρίς όμως να κάνουμε ιδιαίτερη παρέα. Πήγαμε σε διαφορετικό λύκειο, τα χρόνια πέρασαν (δεν λέμε πόσα!) και όταν αποφάσισα το καλοκαίρι του 2009 να φτιάξω τα βιβλία ευχών για τον γάμο και την βάπτιση του γιού μου, έπεσα πάνω στις δημιουργίες της.

Φυσικά στη αρχή είδα δουλειά της σε διάφορα forum και όταν ανακάλυψα το blog της και είδα την φωτογραφία της ένα καμπανάκι χτύπησε και κατάλαβα ότι η κοπέλα, της δουλειάς την οποία θαύμαζα και ήθελα να "αντιγράψω", ήταν η παλιά μου συμμαθήτρια!

Αυτό ήταν! Ζήτησα την βοήθειά της, συναντηθήκαμε και με "μόλυνε" με τον ιό του scrapbooking!

Έκτοτε, κάθε φορά που είμαι στην Αθήνα (και αυτό είναι περίπου 1 φορά τον μήνα), βρισκόμαστε στο σπίτι της, τρυπώνουμε στο γραφειάκι της και βρισκόμαστε στο δικό μας κόσμο! Συζητάμε με τις ώρες για τις συνθέσεις μας (οκ, περισσότερο για τις δικές της!), για τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε, για τα χαρτιά που θέλουμε να αγοράσουμε αλλά δεν φτάνουν τα λεφτά για όλα, με συμβουλεύει για τις συνθέσεις μου και κάποιες φορές (λίγες) την συμβουλεύω και εγώ!

Το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ, η Βίκυ είναι ο μέντοράς μου, είναι αυτή που μου άνοιξε όλες τις πόρτες και με έβαλε σε αυτό τον μαγικό κόσμο!

Αυτό είναι για σένα λοιπόν, την φιλενάδα που εύχομαι να είχα γνωρίσει νωρίτερα (αλλά ποτέ δεν είναι αργά)....Είμαι πολύ περήφανη για σένα! Είμαι σίγουρη ότι θα φτάσεις πολύ, πολύ, πολύ ψηλά γιατί το αξίζεις, γιατί το γουστάρεις και γιατί το θές!

Εγώ θα σε ακολουθώ σε κάθε σου βήμα και εύχομαι κάποια στιγμή οι συνθέσεις μου να είναι τόσο όμορφες όσο οι δικές σου!

Συγχαρητήρια φιλεναδίτσα μου!


6 σχόλια:

  1. ειδες μικρός που ειναι ο κόσμος τελικά???? καπως ετσι επανασυνδέθηκα κι εγω με την Κατ!!!! γνωριζόμαστε από το 1997-1998.... και ειχαμε κρατήσει μια Α επαφή, ξέρεις γιορτές-χριστούγενα-πάσχα...αλλά τωρα... με ακόμα ένα κοινό ενδιαφέρον..αναθερμάνθηκαν οι σχέσεις !!
    και είναι πολύ όμορφο!!!!!!
    συγχαρητήρια για τη Βίκυ λοιπόν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αααχ τι γλυκό από μέρους σου Κέλλυ!!!!! Είναι πολύ όμορφο να υπάρχει η αληθινή φιλία, να χαίρεσαι με την χαρά του άλλου και να στενοχωριέσαι με τις λύπες του, να είσαι δίπλα του κάθε στιγμή! Μπράβο σας! Και φυσικά μπράβο και στην Βίκυ, είμαστε όλες περήφανες για εκείνη, πράγματι οι δημιουργίες της ξεχωρίζουν και το αξίζει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κέλλυ......δεν έχω λόγια....αν μπορούσες να με δείς θα έβλεπες οτι τρέχουν δάκρυα σιγκίνησης απο τα μάτια μου...........τι άλλο να πω.....Σε ευχαριστώ και σε αγαπώ φιλενάδα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. So well said Kelly!!! What a great friend you are..a loyal and honest person that feels happy when their friend succeeds! I didnt know your story...:o) Now that I know I feel better LOL! See how Greek I am...I have to know EVERYTHING! LOL..

    Hey! I came over to say thanks for what you said on my blog! It brought a tear to my eye too..Today is your day for making people cry huh? LOL. Believe it or not...even though I am sooooooooo far away I definetely feel the love from you and ALL the Greek girls I have met in the last few months...You are all so warm and kind and I feel embarrased that you say you "follow" me because..I dont know...I am inspired by all of YOU who are the first generation of scrapbookers/crafters in Greece. I am just following the trend that has already been set ...you know what I mean? But you guys...you are starting from the beginning! Ohhhh...thats my speech for tonight!! LOL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κέλλυ μου πολύ όμορφα τα λόγια σου και σίγουρα πιο όμορφα τα αισθμήματά σου!!! Τυχερή η Βίκυ που έχει μια τέτοια φίλη!!!

    Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είστε τυχερές που βρίκατε η μια την άλλη έστω και μετά από κάποια χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thank you for your love!