23.11.10

X-mas Cards

Έχω μείνει λίγο πίσω με την κατασκευή των καρτών μου λόγω διαφόρων οικογενειακών προβλημάτων, τα οποία όμως ευτυχώς είναι περαστικά αλλά δεν παύουν να είναι δύσκολα και να μου "τρώνε" όλη μου την ενέργεια και διάθεση...
Ευτυχώς κατάφερα και ολοκλήρωσα 2 κάρτες για να λάβω μέρος στην πρόκληση Get Creative και σας τις παρουσιάζω (σημ. είναι η πρώτη μου προσπάθεια στην κατασκευή καρτών οπότε δείξτε επιείκια!!!)
Τα χαρτιά μου χρησιμοποίησα είναι κάποια της σειράς Scenic Route, τα οποία μου τα έστειλε η φίλη μου Ελευθερία και την ευχαριστώ πολύ, και κάποια απο την σειρά Echo Park, τα οποία προμηθεύτηκα απο το κατάστημα Paper Place στο Σύνταγμα.
Επίσης είναι και η πρώτη φορά που χρησιμοποίησα το heat gun μου και την τεχνική του embossing...οκ δεν μου βγήκε και τέλεια αλλά είπαμε ήταν η πρώτη μου απόπειρα!
Οι σφραγίδες και τα bling που χρησιμοποίησα είναι απο την εξόρμησή μου στο υπέροχο κατάστημα Michael's στην Νέα Υόρκη!

Enjoy....





10 σχόλια:

  1. Wow what beautiful cards!......the papers are gorgeous.........thank you for playing along

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφες καρτούλες!!! Τα χαρτιά είναι υπέροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα Κέλλυ! Οι καρτούλες σου είναι πανέμορφες!!! Όσο για τα προβλήματα, όλα είναι μέσα στη ζωή και όλοι μας τα αντιμετωπίζουμε. Εύχομαι μόνο να είναι όλα περαστικά και να βγείτε μέσα από αυτά πιο δυνατοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραίες είναι Κελλυ.Καλή Αρχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γειά σου Κελλυ! Πολύ όμορφες οι κάρτες σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλή αρχή Κέλυ!!! χαίρομαι που σου άρεσαν τα χαρτάκια!! κι εμένα μου άρεσαν αυτα που μου έστειλες...μαλιστα θα τα δεις σύντομα χρησιμοποιημένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Hi kelli! Thanks so much for visiting my blog. I have had a look throughout your blog and you indeed must enjoy what you do because you are very good at it! Cant wait to see more.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπέρα, Κέλλυ! Πέρασα να σε καλέσω σ' ενα παιχνίδι! Ελα μια βόλτα απο το μπλόκ μου...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ ωραία χαρτιά Κέλλυ! Και του χρόνου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thank you for your love!